Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szexuális Tanácsok képes leírás - Szex hírek.tlap.hu
részletek »

Szexuális Tanácsok - Szex hírek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szexhirek.tlap.hu » Szexuális Tanácsok
Keresés
Találatok száma - 8 db
A nők a szexre és a romantikára vágynak

A nők a szexre és a romantikára vágynak

Nem számít, milyen JÓL néz ki .... úgyis csak AZT akarja és TE meg tudod adni számára. Annyiszor veszed le a lábáról, ahányszor csak akarod, és ezzel TE is tisztában vagy. Vess rá olyan pillantásokat, hogy Ő is tisztában legyen ezzel. A jó nőknek pontosan ERRE van szüksége.

A szex hátulütői

A szex hátulütői

A szex csodálatos dolog, de akad néhány kellemetlen mellékhatása is. Itt vannak mindjárt a nemi betegségek, melyekből körülbelül húszféle létezik, némelyiket baktériumok, vírusok, illetve gombák idéznek elő, és vannak melyek élősködőknek köszönhetők.

A szex mint beszédtéma

A szex mint beszédtéma

Egy-két szó jótanácsként - ne kezdj el beszélgetést lánnyal szexről, tegyél szexuális célzásokat (kivétel persze akkor, ha kimondottan az a célod, hogy 'csak vicceltem' szerű dologgal fejezd be a párbeszédet). Persze azért nem kell félreérteni a dolgot - a hangsúly azon van, hogy ne kezdd el így a beszélgetést.

Csókold meg fogadásból

Csókold meg fogadásból

Mondd azt a lánynak, hogy fogadjatok egy ezresbe (vagy inkább egy pohár italban, az jobb), hogy meg tudod úgy csókolni, hogy az ajkaid vagy a nyelved használnád. A lányok rendszerint úgy gondolják (tudják), hogy valami csel lehet a dologban, ezért egy kis időbe telik meggyőzni őket arról, hogy állják a fogadást.

Gyógyító szex

Gyógyító szex

Kiválóan égeti a kalóriákat, jótékonyan hat hangulatunkra, oldja a stresszt, sőt segíthet egyes rákos megbetegedések megelőzésében is. Mégis férfiak százezrei mondanak le az egészség megelőzésének erről a lehetőségéről azáltal, hogy akár másfél-két évig sem kérnek orvosi segítséget merevedési zavaruk megoldására.

Kezdő lépések csajozáshoz

Kezdő lépések csajozáshoz

A megfelelő megszólítás a következőképp néz ki (pl.): 'Hello! Te olyasvalaki vagy, akit én jobban meg akarok ismerni?' Ha igennel válaszol, kérdezz vissza: 'És miért?' Tereld a beszélgetést úgy, hogy legyen olyan érzése, hogy ő akar téged, és valójában nem fordítva.

Korai magömlés

Korai magömlés

A korai magömlés rendkívüli módon megkeseríti a férfiak életét. Minden 3. férfi szenved korai magömléstől. A probléma leggyakrabban pszichés eredetű, de lehetnek fizikai, szervi okai is. Tudtad-e, hogy a korai magömlés: - Leggyakoribb oka egyértelműen pszichés eredetű? - A jelenség minden harmadik fiatal férfit (és így közvetve minden harmadik nőt is) érint? - A korai magömlés számos párkapcsolat végét jelenti? - Minden férfi legalább egyszer átéli élete során? A jó hír, hogy a korai magömlés kezelhető! E-könyvünkben hasznos tanácsokkal, technikákkal szolgálunk korai magömlés ellen. Próbáld ki korai magömlés elleni, OÉTI engedéllyel rendelkező étrend-kiegészítőnket.

Orális szex, izgatás és tanácsok

Orális szex, izgatás és tanácsok

Képzeld el úgy a nemi szervedet, mint egy csomópont. Az idegvégződések, az izmok és minden szövet azon dolgozik, hogy ellássa alapvető feladatát: a húgyhólyag ürítését, az orgazmus érzését, és mindenféle szexuális aktus élvezését.

igennem
Tuti menü