Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szexuális Cikkek képes leírás - Szex hírek.tlap.hu
részletek »

Szexuális Cikkek - Szex hírek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szexhirek.tlap.hu » Szexuális Cikkek
Keresés
Találatok száma - 17 db
A nemi erőszak hatásai

A nemi erőszak hatásai

Jelenleg is előítélettel viseltetnek az emberek a megerőszakolt nők iránt. Egy 2006-os felmérésben az emberek 32 %-a mondta azt, hogy azt gondolja, hogy azok a nők, akiket megerőszakolnak, felelősek abban, hogy megerőszakolják őket. Ezt a férfiak 40, a nők 25 százalékban vélték így.

Az óvszer hatékonyságát csökkentő tényezők

Az óvszer hatékonyságát csökkentő tényezők

Az óvszer használata esetén több hibalehetőség is van. Ilyen például, hogy fel kell venni ahhoz, hogy használjon. Ez viccesen hangzik, de előfordul, hogy nem, vagy későn, vagy nem megfelelő módon használják.

Buja erotika a színpadon

Buja erotika a színpadon

Vegyes érzelmekkel néztük végig a Petőfi Színházban bemutatott legújabb premiert, az Osztrigás Micit. Az első felvonást Sajgál Erika (Osztrigás Mici) aligruhában, egy fekete bugyiban játszotta végig, minden bizonnyal a férfi nézők legnagyobb örömére, bár volt, aki megjegyezte: ez a fajta erotika már túl sok, s mindez nem színházba való. Láthattunk kivillanó kebleket, kidugott popsit.

Erotikus és Szex cikkek

Erotikus és Szex cikkek

Segíti az erőteljesebb, és keményebb erekciót, növeli a vérellátást, ezzel nagyobbá, és keményebbé téve azt. Javítja a szexuális teljesítményt és állóképességet, valamint még intenzívebb orgazmusokat eredményez. Akik kipróbálták, már tudják miről van szó. Biztosíthatlak, hogy nem véletlenül ezek a világ egyik legnépszerűbb szexuális teljesítményfokozói, potencianövelői. Valódi, hatásos segítség az emberiség számára.

Fiatalító szex

Fiatalító szex

Persze azt már eddig is sejtették, hogy a rendszeres nemi élet jót tesz a test és lélek fiatalságának, de most már azt is sikerült kiszámolni, hogy pontosan mit jelent a "rendszeres" szó: heti három alkalom már elég ahhoz, hogy átlagosan 7-12 évet letagadhassunk valódi korunkból. Ha ennél kevesebbszer ölelkezünk párunkkal, akkor kicsit kevesebbet fiatalodunk, több alkalomtól viszont nem nő a fiatalodás mértéke.

Hétévesek is pornót keresnek

Hétévesek is pornót keresnek

A Symantec biztonságtechnikai cég közzétette legújabb felmérését a 18 év alattiak netezési szokásairól, különös tekintettel a keresőkbe leggyakrabban beírt kulcsszavakra. 13 és 18, a 7 és 13 év közöttiek, illetve a hét évesnél fiatalabbak, illetve a fiúk és lányok keresési szokásait, azonban a legnépszerűbb keresőszavak élmezőnye minden csoportban nagyjából ugyanaz volt.

Internet megöli a pornóipart?

Internet megöli a pornóipart?

Az Internet és a pornográfia sok szempontból szorosan együtt jár. A pornó nyilván sokkal régebbi mint az Internet, de az Interrnet új alapokra helyezte az emberek pornó 'fogyasztását'. Interneten keresztül könnyebben jut el bárkihez bármilyen pornó tartalom, legyen az fotó vagy film. Ez sok szempontból a motorja is volt Internetnek, persze nyilván nem kizárólagos módon.

Intim piercing online

Intim piercing online

Minden, amit a intimpiercingekről tudni lehet. Ezen az oldalon betekintést nyerhetsz az intim ékszerek illetve az intim piercingek világába. Az intimpiercingek széles kínálata képekkel illusztrálva és terjedelmes információs anyaggal kiegészítve. Mindent megtudhatsz az intim piercingekről, az oldal segítséget nyújt az ékszerek viselésével kapcsolatban. Női és férfi intim ékszerek egyaránt megtalálhatóak az oldalon.

Megcsalás - kibékülés?

Megcsalás - kibékülés?

Mi vezet valakit arra, hogy félrelépjen? Mit érez és mit tehet az, akit megcsaltak? Túl tudja-e élni egy kapcsolat ezt a próbát? A legerősebb kapcsolatot is megrengetheti egy megcsalás. Bár kérdés, hogy ha valóban erős a kapcsolat, megtörténhet-e, hogy valamelyik fél nem tud vagy nem akar parancsolni a vágyainak?

Hirdetés
Mi van nálatok a szex után?

Mi van nálatok a szex után?

A jó szexnek három része van: előjáték, maga az aktus és az utójáték. A párok nagy része a harmadik részt vagy teljesen kihagyja, vagy nem mindig olyan, mint amilyennek szeretnénk. Az, hogy a pasi bealszik, már csak hab a tortán. Ilyenkor találd ki, hogy most akkor jó volt e neki, vagy sem. Hidd el, az alvás az egyik legnagyobb dicséret, amit férfi adhat, ha még szavak nélkül teszi is ezt.

Mocskos szavak az ágyban

Mocskos szavak az ágyban

Próbáltál már a hangoddal csábítani? Vagy félsz attól, hogy ami téged felizgat, attól a párod a hasát fogja a nevetéstől, esetleg meghökken a tőled szokatlan szavaktól? Az együttlét közbeni sóhajok és nyögések sokak számára hatnak izgatóan, a trágárságok már kevésbé. A hangulat tetőfokán olykor mégis előtör egy-egy csúnyaság. Ha megfelelően használod ezt a természetes segédeszközt, az a párodra is mély benyomást tesz majd.

Nincs élet szex nélkül

Nincs élet szex nélkül

Az angolok közel sem olyan hűvösek, mint hisszük. Az esős szigetországban igencsak gyakran cuppannak a csókok, egy átlagember életében két hetet tölt smárolással. A hongkongiak nemigen nyalják-falják egymást, ők tizenkét hónap alatt mindössze ötven alkalommal szeretkeznek.

Szex és fiatalság

Szex és fiatalság

A szex karbantartó hatását már nemcsak a negyvenévesen is izgató filmsztárok bizonyítják, hanem a tudomány is. Ki vonná kétségbe például Sharon Stone erotikus vonzerejét? A világsztár azt állítja, mióta elmúlt negyven, azóta érzi csak elemében magát. Sokkal jobban élvezi a szexet, mint azelőtt.

Szex Hírek

Szex Hírek

Naponta frissülő szexuális tartalmú hírek. Ízléses,, nem pornó tartalmú szexualitást serkentő napi friss érdekes olvasni való. Napi friss öt perc lazítást megérdemel mindenki, nem utolsó sorban hasznos, tanácsokkal, ötletekkel gazdagodhatunk, ami jó hatással van a napi szexuális életünkre. Kattanj rá itt a t-lapokon belül:)

Szexpark

Szexpark

Mielőtt még megnyitott volna, megsemmisítették Szerelemföldjét Kínában. A szexualitással és annak történelmével kapcsolatos szabadidőpark a szexuális kultúra fejlődését hivatott volna képviselni, ám a kínai hatóságok betiltották, mondván gonosz befolyása van a társadalomra. A kiállítási darabokat inkább közönségesnek titulálták, mint oktató jellegűnek.

Szexuális averzió

Szexuális averzió

A szexualitás kerülése. Tartós vagy ismétlődő elkerülő magatartás a szexuális partnerrel történő minden vagy majdnem minden genitális érintkezéstől. Ez lehet általános, vagy specifikus. A specifikus csak bizonyos jellegű aktusra vagy a szexuális érintkezés egy aspektusára érvényes az averzió. Az általános averzió bármilyen szexuális ingerre vagy annak lehetőségére is igaz.

Szexuális hiedelmek

Szexuális hiedelmek

Nemrégiben olvastam egy írást, amely a szexualitással kapcsolatos hiedelmeket igyekszik eloszlatni. Ebben nagyon helyesen leírja, hogy a számos afrodiziákumnak a közhiedelemmel ellentétben nincs semmilyen hatása sem a szexuális vágyra. Ez így is van.

igennem
Tuti menü