Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szexfüggőség képes leírás - Szex hírek.tlap.hu
részletek »

Szexfüggőség - Szex hírek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szexhirek.tlap.hu » Szexfüggőség
Keresés
Találatok száma - 6 db
A nimfománia okai

A nimfománia okai

Ez azonban a nimfomán nőknél nem jelentkezik, s erre vezethető vissza kielégületlenségük oka. Annyira hajszolják a gyönyört, annyira kívánják az érzést, hogy semmi más nem számít. Ez az öncélúság fordítja őket szembe természetes szerepvállalásukkal.

A szex mint betegség

A szex mint betegség

A szexuális függőség létezését sokáig elutasította a társadalom, és csupán 1987-ben nyilvánította az Amerikai Pszichiátriai Szövetség betegségnek. A szexualitás iránti igény természetes emberi ösztön, de amikor ez a hétköznapi életet alapjaiban befolyásoló szenvedéllyé válik.

Amikor a szex függőséggé válik

Amikor a szex függőséggé válik

Ez egy kényszerbetegség, ami a pszichoneurózis egy fajtája. Lehet nagyon erős persze ez az erősség nagyon változó. Mert attól, hogy valaki kívánja a szexet rendszeresen, gyakran és tudja élvezni az még nem szenvedélybetegség az csupán szenvedély.

Az orgazmuskényszer

Az orgazmuskényszer

Rengetegszer felmerül az a kérdés, hogy ha sokat és sokáig szeret egy nő szeretkezni, imádja a szexet, vajon nimfomán-e. A tény: ha eléred az orgazmust minden egyes esetben, vagy legalább az esetek legtöbbjében, akkor egyáltalán nem nimfomán vagy, hanem szerencsés.

Mítosz vagy valós betegség?

Mítosz vagy valós betegség?

Ez a fantáziálgatás táplálta a nimfománia mítoszát, tehát az olyan buja nőét, aki teljesen kifárasztja partnerét, de még ezután is többre vágyik. Csak mitikus kreáció marad, egyre több klinikai bizonyíték mutat rá az 'álomkép' lehetséges gyökerére: ez az újólag felfedezett tartós szexuális vágy szindróma.

Mitől függ a szexuális étvágy

Mitől függ a szexuális étvágy

Az intézet igazgatója által vezetett, patkányokon végzett kísérletek során megfigyelték, hogy azok az állatoknak, amelyek nem végeznek nemi aktusokat, hiányzik ez az enzim agyuk mediális preoptikus zónájából, amely fontos a nemzés irányítása szempontjából.

igennem
Tuti menü