Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Orgazmus Hír képes leírás - Szex hírek.tlap.hu
részletek »

Orgazmus Hír - Szex hírek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szexhirek.tlap.hu » Orgazmus Hír
Keresés
Találatok száma - 8 db
Erotikus lingam masszázs Budapesten

Erotikus lingam masszázs Budapesten

Erotikus Lingam masszázs, erotikus (eszo) masszázs és egyéb masszázsfajták a javából Budapesten. Ezek a fogások és simítások egymásra épülve egy igazán felejthetetlen élményt tudnak nyújtani annak aki kapja. Erotika mesterfokon. Nem kell tartanod a csalódástól, a minőségi kikapcsolódás garantált!

Férfi orgazmus zavar

Férfi orgazmus zavar

A férfi orgazmus zavar, gátolt magömlés leírása: A szeretkezés alatt az orgazmus tartós vagy ismétlődő késése, elmaradása, a nemi vágy és izgalom, illetve stimulációs hatások ellenére. A személy normális szexuális ingerlés, és megfelelő izgalmi állapot mellett sem tud eljutni az orgazmusig, vagy eljut, de csak hosszas idő után.

Háromszázszor elélvező nő

Háromszázszor elélvező nő

Egy 43 éves angol asszony a betegsége miatt naponta akár háromszázszor is él át orgazmust. Az állandó szexuális izgalom szindróma miatt ki kellett lépnie munkahelyéről is, mivel már a gépek rezgése is orgazmust váltott ki nála. Michelle Thompson állapotán csupán a szexuális együttlétek javítanak, de szinte állandó szexuális étvágyából adódóan csak most sikerült végre olyan partnert találnia, aki képes naponta legalább tízszer is kielégíteni.

Korai ejakuláció

Korai ejakuláció

Az ejakuláció tartósan vagy ismétlődően, minimális szexuális stimulációra, a személy akarata ellenére következik be. Ez történhet a pénisz hüvelybe való bevezetése előtt, a pénisz hüvelybe való bevezetésekor, illetve a pénisz hüvelybe való bevezetése után közvetlenül. Tágabb értelmezésben minden olyan eset korai ejakuláció (korai magömlés, korai orgazmus, ejakulácio praekox) amikor az ejakuláció a személy szándéka ellenére következik be.

Női orgazmus

Női orgazmus

A férfiak és a nők orgazmus élménye abból a szempontból igen különböző, hogy egy férfi általában egyértelműen el tudja dönteni, hogy az érzés, amit érez, az orgazmus-e vagy nem. A nők esetében is a legtöbbször ez egyértelmű, de mégis inkább egy skáláról beszélhetünk, amelynek az egyik végén a tetőzési fázis (plató fázis) nagyon kellemes érzése van, a másik végén pedig az orgazmus. Nem mindig lehet egyértelműen megkülönböztetni ezt a két élményt.

Női orgazmus zavar

Női orgazmus zavar

A vizsgálatok alapján 4% és 24% közé tehető az orgazmusképtelen nők aránya. Más felmérések szerint 20-30%-ban fordul elő. A klimax után némileg gyakoribb az előfordulása. A nők 10-15%-a egész életében egyetlen egyszer sem él át orgazmus. Másik 10-15% pedig csak rendkívül ritkán jut el az orgazmusig. Mindemellett a nők legalább 50%-a sűrűbben vagy ritkábban, de rendszeresen eljut az orgazmusig.

Orgazmustitkok

Orgazmustitkok

Először is egy jó hír: elvileg minden nő képes elérni a legmagasabb fokú izgalom csúcspontját. Legtöbben tudják is, hogyan: ha önmagukat izgatják. Ha azonban egy partner is belekerül az élvezetes játékba, már csak 50%-uk esetében következik be az orgazmus!

Száz orgazmus

Száz orgazmus

A férfiaknak, mint tudjuk, általában szükség van egy kis időre az első orgazmus után ahhoz, hogy feltöltődjenek és újra képesek legyenek rá. Sőt, minél idősebbek, annál több pihenő kell nekik. Alfred Kinsey amerikai szex-kutató egy kiterjedt vizsgálatot végzett, melyből igen érdekes dolgok derülnek ki: a gyerekeknek, akik még a serdülőkort sem érték el, 6,6 százaléka több, mint tíz alkalommal képesek elélvezni gyors egymásutánban.

igennem
Tuti menü