Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Erotikus Történetek képes leírás - Szex hírek.tlap.hu
részletek »

Erotikus Történetek - Szex hírek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szexhirek.tlap.hu » Erotikus Történetek
Keresés
Találatok száma - 7 db
A férjem pornógyűjteménye

A férjem pornógyűjteménye

38 éves nő vagyok, már 10 éve vagyunk együtt a férjemmel, szeretjük egymást, de ahogy ez lenni szokott a házaséletünk egy kicsit ellaposodott. Nemrég azon kaptam a páromat, hogy pornót néz, ami engem először nagyon zavart.

A szomszéd pasi

A szomszéd pasi

A szomszédban lakott egyedül a férfi, a szüleimmel jóban volt, és néha átjött hozzánk. 19 éves voltam, amikor a következő eset megtörtént. Egyedül voltam otthon azon a hétvégén és tanultam. Amikor csengetett és ajtót nyitottam, kérdezte, hogy apám itthon van-e, erre azt feleltem, hogy nincs, egész hétvégén egyedül vagyok itthon.

Android Szexshop

Android Szexshop

A Google szabályzata nem teszi lehetővé, hogy az Android hivatalos szoftverboltjában erotikus tartalmak is megjelenjenek. Csakhogy a nyílt operációs rendszerre nem hivatalos forrásból is lehet szoftvereket telepíteni, amit külön engedélyezni lehet a beállításoknál.

Az utaskísérő lány

Az utaskísérő lány

Üdv mindenkinek, Gábor vagyok 32 éves üzletember, nemrégiben egy üzleti úton repültem Budapestről Barcelonába. Szeretek repülni és szeretem megnézni a csinos utaskísérő lányokat, van valami különösen vonzó az egyenruhás nőkben. Felszálltam a repülőre és elhelyezkedtem az ülésemben az első osztályon.

Erotikus- és szextörténetek, novellák

Erotikus- és szextörténetek, novellák

Három naponta frissülő erotikus-, szex- és pornónovellák, igaz történetek teljesen ingyen! Bármilyen témában olvasgathatsz, ami a valós életben, vagy a képzeletben előfordul. Kuriózum: néhány ismert (vagy kevésbé ismert) mű erotikus, cenzúrázott, nyomtatásba nem került részeit is közzé tettük!

Félénk lány voltam

Félénk lány voltam

Érzékeny félénk és ráadásul kissé túlsúlyos kamaszlány voltam, nem volt sok barátom a suliban, és a fiúkra igazából gondolni sem mertem, de azért, mint minden tizenéves én is borzasztóan kíváncsi voltam a szexet illetően.

Lefeküdtem a legjobb barátnőm öccsével

Lefeküdtem a legjobb barátnőm öccsével

Sziasztok! Anna vagyok, el szeretném mesélni nektek, hogy hogyan dugtam a legjobb barátnőm 17 éves öccsével. A barátnőmmel már a középiskola óta jóban vagyunk, ismerem a családját is már évek óta, többek közt az öccsét is, aki még általános iskolás kisfiú volt, amikor megismertem, de az utóbbi időben elkezdtem a 17 éves gimnazista srácra férfiként tekinteni.

igennem
Tuti menü